Volgers

woensdag 14 november 2012

uitspatting

Hallo Bloggertjes, Nou moeten jullie niet schrikken hoor, maar dit kaartje heb ik gemaakt in een boze bui. Ik dacht ik zal het toch maar laten zien, het is misschien toch wel wat geworden .De bui is nu weer over hoor, maar dat kun je zo eens hebben hé. het is maar goed dat we dan ons uit kunnen leven niet!. Ik ga nu weer sluiten en ik hoor het wel . groetjes Rianne

7 opmerkingen:

 1. Hahaha heel herkenbaar maar ik vind je kaartje superfleurig geworden hoor Rianne, helemaal niets mis mee, je kunt inderdaad wel zien dat je je helemaal hebt uitgeleefd erop, maar dat is toch juist super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. niet te zien hoor dat je boos was, kaartje is prima gelukt.

  groetjes Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou het is je het zegt, ik zie het aan de kaart niet, hoogstens dat je felle kleuren hebt gebruikt. Maar ach dat hebben we allemaal wel eens......
  Je kaartje is toch mooi geworden.
  En als je boze bui dan over is, heb je het niet voor niets gedaan.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Boos of niet boos Rianne ,ik kan het aan je kaart niet zien, hij is prachtig.
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou de kleuren spatten ook van het scherm af maar hij is wel mooi geworden hoor.
  groeten LEnie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. als ik in een boze bui, gaat knutselen net niet hoor ! hopelijk overkomt het je niet te vaak, maar je resultaat is wel heel mooi geworden, ondanks de situatie ! =)
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Rianne, je hebt je boze energie goed gebruikt! Ik vind het een hele mooie kaart, ben ook helemaal weg van de kleuren. Prachtig hoor!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen

Heel vriendelijk bedankt dat jullie mijn blog bezocht hebben en bedankt voor de reactie . daar geniet ik van en ik weet gelijk waar ik het voor doe .
lieve groetjes Rianne