Volgers

dinsdag 2 oktober 2012

Hortensia

Hallo, nou moet ik toch wat vertellen. een stempel vriendin van mij stuurde mij gisteren avond deze kaart per email en ze zei, nu heb ik wel geen blog maar ik wilde je deze toch even laten zien en ik vond hem toch prachtig! dat ik gelijk zei, zal ik hem op mijn blog zetten kijken wat anderen ervan vinden. dus zoals je ziet heb ik dat gedaan, dus kom maar op met jullie reacties we zijn samen benieuwd. groetjes Rianne

6 opmerkingen:

 1. Hoi Rianne,
  De kaart is erg mooi,dat heeft Gerry weer goed gedaan!!
  Groetjes Nanette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou je stempelvriendin heeft er inderdaad een geweldige kaart van gemaakt, hortensia's en rozen zijn mijn lievelingsbloemen. Zeg maar tegen haar dat ik haar kaart super vind.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Rianne

  Dank dat je mijn kaart op je blog heb gezet. Ook ik ben erg benieuwd wat je volgers er van vinden.

  groetjes Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je dat voor je vriendin hebt gedaan,zou je haar niet over kunnen halen om ook een blog te beginnen,het is een prachtige kaart,zij kan het ook goed zeg,petje af voor haar.
  Je vroeg aan mij wat een Memorybox mal is ,Memory is de naam en de mal is wat je hier gebruikt als stans,deze mallen zijn zo fijntjes ,dat zag je wel aan de bomen op mijn kaart.
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk gedaan weer Rianne.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een hele mooie kaart zeg!!
  groetjes Josje

  BeantwoordenVerwijderen

Heel vriendelijk bedankt dat jullie mijn blog bezocht hebben en bedankt voor de reactie . daar geniet ik van en ik weet gelijk waar ik het voor doe .
lieve groetjes Rianne