Volgers

dinsdag 9 oktober 2012

Fantasie

Hallo bloggertjes, hier ben ik weer, nu eens een heel ander kaartje, dat moest ik van mezelf maken omdat ik die netheid even kwijt wilde.Ik weet niet of de zin helemaal correct is maar jullie begrijpen me wel hoop ik. ik zat wat te kliederen enzo is dit kaartje ontstaan, kan soms zo heerlijk zijn.ik weet niet of jullie het mooi vinden maar mij gaaf het voldoening. lieve groetjes Rianne

6 opmerkingen:

 1. Hoe meer geklieder hoe mooier je kaartjes worden.

  groetjes Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi rianne, vermits ik nergens een e-mail adres vind, reageer ik even op je bedenking op mijn blog. de blogadressen kloppen heus wel hoor ! als je er op klikt, kom je op jouw blog terecht, geen probleem dus. ik haal altijd de blogadressen uit het balkje bovenaan van je eigen blog en dat is het adres, dat in belgie tevoorschijn komt.
  ook nog een heel erg mooi kaartje ! top
  bedankt dat je weer meedoet !
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superkaartje Rianne, het is toch een kikker of zie ik het nu helemaal verkeerd, is al wat later op de avond hahaha. Ik vind hem heel goed gelukt, dus klieder jij maar lekker door.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ondanks dat jij vind dat je hebt zitten kliederen Rianne,heb je toch een prachtige kaart gemaakt ,mooi hoor.
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik begrijp helemaal wat je bedoelt... Ik heb precies hetzelfde. Leuk dat je dit los durft te laten en er een eigen kaartje van maakt.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen

Heel vriendelijk bedankt dat jullie mijn blog bezocht hebben en bedankt voor de reactie . daar geniet ik van en ik weet gelijk waar ik het voor doe .
lieve groetjes Rianne