Volgers

donderdag 27 november 2014

probeersel

Hallo bloggers,


Hier ben ik alweer , maar nu met een heel ander kaartje , en dat is me ook niet zo goed afgegaan  maar nu wil ik van jullie toch echt hierop een reactie. Deze kaart heb ik geprobeerd na te maken hij stond in het ASS. maar ik denk dat ik iets verkeerd gedaan heb hij is niet zo mooi gelukt.
 hier kun je hem zien . Hier is hij zo mooi wat heb ik verkeerd gedaan leg het me eens uit .
Ben benieuwd of jullie hier iets mee kunnen . Of toch maar een eigen ding doen gaat me misschien beter af. laat maar horen.
                                                                 
liefs Rianne

10 opmerkingen:

 1. Gewoon doen toch? Knap dat je het probeert. Misschien had dat prikwerk er niet bij gemoeten. Denk dat maar eens weg dan gaat alle aandacht naar de bloem. groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geen idee wat je hebt verkeerd gedaan. ik zou het gewoon nog is proberen. vind het leuk dat je het al zelf probeert. kan je nergens een filmpje er van vinden?
  liefs sannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doorgaan tot het je wel lukt zoals je wilt dat het wordt Rianne? Een echte uitdaging....
  Ik heb geen idee hoe dit werkt...
  Groetjes en succes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Rianne,
  ik denk dat je stempel groter moet zijn en meer gedetailleerd..misschien zo'n kante kleedje stempel..het idee is wel leuk !
  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geen idee wat je fout hebt gedaan, ondanks dat het niet is geworden wat je had gehoopt, vind ik het toch wel leuk geworden!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Rianne
  Ik zou gewoon mijn eigen ding blijven doen, als het het na wilt maken pakt het toch altijd anders uit, dit is het niet echt wat ik van jou gewend ben.
  Het is geen kritiek hoor, maar je kaarten zijn altijd zo mooi, vandaar
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je kaartje wel mooi hoor Rianne, gebruikte je wel het juiste embossingspoeder, ik lees iets van het embossingspoeder is glanzend , misschien gebruikte jij matte !! Na het aanbrengen van de verf en het opdrogen, moet je wel zo'n speciaal anti- statisch kussentje gebruiken zodat het teveel aan embossingpoeder er af gaat door met twee vingers achter aan je kaart te tikken, misschien is het dat?? Van hieruit kan ik echter niet goed zien wat er verkeerd is gelopen met je kaart hoor, hij ziet er toch helemaal niet zo slecht uit!!, Ik hoop dat de maker van de kaart in het ASfy reageert, dan ben je zeker wat er mis liep!!!

  Groetjes en een fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 8. LIeve Rianne, heel hartelijk dank voor je prachtige kaart!!!! Wat een leuke verrassing!!! Ik ben er heeeel blij van geworden! Leuke technieken heb je op de kaart gebruikt, erg mooi! De kaart die je hier laat zien, vind ik ook erg mooi....al begrijp ik dat het niet is wat je ervan verwacht had? Ik hou er wel van om steeds iets uit te proberen...en je kaartje vind ik toch echt heel mooi gelukt hoor!
  Nogmaals heel hartelijk dank voor je kaart Rianne, het wordt zeer gewaardeerd!
  Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem niet mislukt, het achtergrondje is erg mooi. De stempel komt er wat minder rop uit, misschien is dat wat je stoort. Denk inderdaad ook dat je misschien een grotere nodig hebt voor dit ontwerp en misschien een die meer dicht is. Maar al met al helemaal geen verkeerde kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit heb je prachtig gemaakt. Die is toch helemaal niet mislukt. Deze techniek ga ik goed onthouden, want het ziet er super mooi uit.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

Heel vriendelijk bedankt dat jullie mijn blog bezocht hebben en bedankt voor de reactie . daar geniet ik van en ik weet gelijk waar ik het voor doe .
lieve groetjes Rianne