Volgers

zaterdag 22 september 2012

slaap zacht

Hallo Ik had dit kaartje gemaakt voor een wedstrijd maar ik weet niet zo goed meer welke ,(dat krijg je als je met vakantie gaat) vandaar dat ik het maar hier op zet want ik vond hem zelf wel heel schattig. het stempeltje is een digistamp, papier is van action. zo zie je maar, het hoeft niet duur te zijn om een kaart te maken.Ik wens jullie nog een fijne avond en een prettige Zondag. doei111.

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart is het geworden.

  groetjes Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je kaart schattig hoor. Leuke kleuren! Groetjes. Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat je niet meer weet voor welke challenge je deze kaart had gemaakt Rianne want hij is werkelijk super. Ik vind hem prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt helemaal gelijk Rianne, de Action verkoopt super spulletjes en nog betaalbaar ook ,ik ga daar ook weleens lekker snuffelen dan koop ik alles twee keer want Cindy en ik hebben wel een beetje de zelfde ideetjes,dat is erg makkelijk ,we vinden alles al snel goed.
  je hebtwel een schat van een kaart gemaakt,de digi is heel leuk jammer dat je niet meer weet voor wat voor challenge hij was,volgende keer beter toch?
  Slaap lekker
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen

Heel vriendelijk bedankt dat jullie mijn blog bezocht hebben en bedankt voor de reactie . daar geniet ik van en ik weet gelijk waar ik het voor doe .
lieve groetjes Rianne